Palvelut

KLASSINEN HIERONTA

Kun mieltä tai kehoa jumittaa, paikkoja särkee tai liikeradat jäävat vajaiksi. Perinteisen hieronnan ohella tukkoisten ja kivuliaiden paikkojen löytäminen ja hoitaminen herkillä, mutta vahvoilla käsillä ovat tuoneet joskus aivan odottamattomankin hyviä tuloksia, toisinaan nopeasti tai sitten jonkun kerran jälkeen. Perinteisen hieronnan lisäksi käytössä mobilisointia, faskia- ja akupistekäsittelyä, venytyksiä, heijasteita ym.

JÄSENKORJAUS

Pääasiassa käytössä Perinteisen jäsenkorjaus .Tämä hoito avaa tehokkaasti kudoksia ja mobisointi tapahtuu lempeästi. Lihakset ja lihaskalvot eli fasciat käsitellään huolella asiakkaan omia liikeratoja hyödyntäen. Tasapainotekijät tarkastamalla saadaan perusteita vaivan lähteestä. Lopuksi tehtävä rentouttava pään käsittely kruunaa hoidon.   

INTIALAINEN PÄÄ-, KASVO- ja HARTIAHIERONTA

Rentouttava hieronta helpottamaan fyysistä ja henkistä jännitystä, aistielinten virkistykseen, pää- ja hartiavaivoihin, leukakireyksiin jne. Hoito tehdään tavallisesti öljyillä, useinmiten myös yrtti- tai eteerisiä öljyjä suosien. Laajemmassa hoidossa voidaan käyttää myös yrttinyyttiä eli kizi-hoitoa. Hoito on mahdollista tehdä myös ilman öljyjä.

HOTSTONE Kuumakivihieronta

Lämmitetyillä kivillä tehtävä hieronta ulottuu syvemmälle kudoksiin ja on erittäin rentouttava! Kivet ovat laadukkaita basalttikiviä, joiden lämmönsitomiskyky on erinomainen. Suosittu lahjaidea myös miehille!

AROMAHIERONTA

Aromahieronta tehdään lempeästi. Eteeriset öljyt vaikuttava hieronnan, ihon ja limbisen järjestelmän kautta. Lymfakierron ja aineenvaihdunnan edistämiseen, sekä rentouttamiseen ja mielialan tasapainottamiseen!

SHIATSU

"Äidin hellä kosketus" tapahtuu joustavien mieluiten luonnonkuituisten vaatteiden päältä. Sormilla, kämmenillä tai käsivarsilla tehtävä paineluhieronta hoitaa lihasten ja kalvojen, myös energiaratojen, akupisteiden ja vyöhykkeiden kautta.                                                                                                 

Stressiin, pää- hartia- ja selkävaivoihin, hormonaalisiin ja vatsan ongelmiin, sopii useinmiten erinomaisesti fibromyalgiaa poteville! Kannattaa kokeilla!

VYÖHYKE- JA HIERONTATERAPIA, VAUVAHIERONTA

Vyöhyketerapia on perinteistä jalkaterien heijasteiden käsittelyä, mutta voi ulottua myös käsiin, korviin ja selkään.Koko kehon hierontaterapiassa käsitellään kehossa olevia ratoja ja heijasteita laajemminkin!

Jos sinulla on itkuinen vauva, kannattaa ehdottomasti kokeilla, sillä monesti lapsi saattaa potea synnytyskanavassa syntyneitä jumeja tai hän tarvitsee tukea elimistön toimintaan. Vauvoilla ja lapsilla tapahtuva muutos on useinmiten selkeää ja aina yhtä ihastuttavaa. 

Vauvahieronta rentouttaa lasta, tuo parempaa unta, helpottamaan vatsavaivoja. Myös hieronnan ohjaus!

ENERGIAVALOHOITO 

Lempeästi virtaava energia hoitaa ja tukee hoidettavan henkistä, psyykkistä ja fyysistä olemusta. Myös sanallinen informaatio on mahdollista. 

RENTOUTUSVALMENNUS

Ehditkö palautua riittävästi? Haluaisitko löytää lisää voimavaroja elämääsi? Onko sinulla tavoitteita, joihin haluaisit lisää tukea? Kuten uutta tapaa kohdata haasteita? tai ehkä haluat eroon jostain tavasta, esimerkiksi tupakan poltosta? Rentoutumisen ja tavoitteitasi tukevien suggestioiden ja mielikuvien avulla on mahdollista löytää uutta ja vahvempaa suuntaa elämälle.  Yksilö- ja ryhmäohjaus. 

TERAPEUTTINEN ISTUNTO /EFT Tunteitten vapautus (emot. Freedom technigue)

Kun tarvitaan kuuntelijaa. Tarvittaessa ohjaan itsehoitomenetelmän. EFT on lyhyt ja näppärä terapia, jossa näpytellään ylävartalon pisteitä. Sopii fyysisiin vaivoihin ja tunne-elämän prosesseihin.

LAHJAKORTIT! 

Ihastuttava tapa muistaa merkkipäivänä tai muutenkin. Saatavana nyt myös netistä Klikcard sivuilta tai suoraan minulta soittamalla tai viestillä, myös sähköpostiin. Toimitan haluttuun osoitteeseen!                                                         

Hinnat: 40 €/35 min, 50€/50min, 55 €/60 min, 65€/75 min, 75 €/90 min. 95 €/2 h (Kuumakivihieronta + 10 €)

SMARTUM, ePassi, Edenred  käy maksuvälineenä (+n 5%)

Saman päivän peruuttamisesta tai ilmoittamatta jättämisestä menee osamaksu!

Varaukset Jaana Laine, puh. 040-545 2782, koulutettu hieroja, diplomi shiatsuterapeutti, luontaishoitaja
Simunantie 10 C, 60200 Seinäjoki sekä Ilmajoki,  hevostoiminta Ilmajoella www.tallipreeria.fi                                                                                       

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.hierontahoitolajaanalaine.fi